Detectie incendiu

Pro Sole Invest furnizeaza si instaleaza sisteme de detectie incendiu de ultima generatie si asigura o garantie de 2 ani atat pentru sisteme, cat si pentru montaj. Specialistii nostri asigura gratuit inspectarea locatiei sau evaluarea unui proiect, oferind consultanta tehnica si asistenta in obtinerea avizelor legale.

RASPUNS RAPID

Trimiteti un simplu formular de contact si vi se va raspunde in aceeasi zi sau in prima zi lucratoare de dupa primirea lui.

LISTA DE ARTICOLE

Pentru moment, datorita complexitatii deosebite a produselor din aceasta categorie, nu este disponibil un configurator. Este in schimb disponibila lista completa a produselor si a preturilor acestora. Intrand in aceasta lista, puteti alege si centraliza optiunile dumneavoastra.

DE RETINUT

Completarea unei liste si trimiterea unui formular de contact NU implica nici o obligatie din partea dumneavoastra si NU ESTE considerata o comanda. Este doar o baza de plecare in analiza pe care o veti face impreuna cu specialistii nostri, atunci cand veti dori.

DISCOUNT

Trimiteti-ne configuratia aleasa si veti primi automat un email cu discountul pe care vi-l garantam in cazul incheierii unui contract.

PRETURI

Preturile pe care le veti gasi aici vor trebui sa fie confirmate de agentii nostri in momentul in care vi se intocmeste o oferta, sunt prezentate fara TVA si pot fi schimbate fara preaviz, fiind subiectul continuu al raportului de schimb intre LEU, EURO si USD si al modificarilor pe care ni le transmit producatorii.