HomeContact
» Usi de garaj rezidentiale
» Usi de intrare in locuinte
» Usi industriale
» Tehnica de incarcare
» Usi multifunctionale
» Sisteme de actionare
 

 

 

 

 

 

 

 

Usi rulou si grilaje rulou

Economic si fiabil

Usile rulou si grilajele rulou de la Hörmann sunt confectionate din aluminiu, otel si otel inoxidabil si datorita unei structuri foarte simple bazata pe doar cateva componente sunt deosebit de economice. Ca si componente ale sistemului avem inchiderile rezistente folosirii zilnice. Un alt avantaj al sistemului este dat si de spatiul deosebit de mic pe care-l ocupa in momentul deschiderii. Usa se desfasoara in spatele buiandrugului. Usa nu va ocupa niciun pic din spatiul din zona plafonului si din lateral.

Specializarea echipei noastre in constructia de usi rulou si grilaje rulou se incadreaza deasupra standardelor obisnuite. Ne ocupam zilnic de punerea in practica a solutiilor speciale pentru imbunatatirea sistemului.
 
 
 
Usi rulou si grilaje rulou poza 1 Usi rulou si grilaje rulou poza 2
 
 
 
Bariera luminoasa exterioara
Prin intermediul barierei luminoase exterioare VLR, se va realiza o intrare mai rapida si mai sigura...citeste mai mult
 
Otel ramforsat
Sleturile Decotherm® S din otel ramforsat prezinta o rezistenta mecanica de trei ori mai mare si una la inconvoiere cu 10 % mai mare fata de sleturile din material standard. Din acest motiv, usile rulou si grilejele rulou sunt foarte rezistente la deteriorari si la presiunea exercitata de vant.
 
Sistemul ZAK®
Prin intermediul sistemului ZAK® Hörmann, usile si grilejele rulou, prezinta un coeficient mai mic de uzura, sunt mult mai silentioase si au nevoie de un spatiu mai redus la buiandrug...citeste mai mult
 
Toate drepturile rezervate Passo Doble Grup
Automatizari porti | Piele naturala | Perdele | Automatizari porti FAAC