HomeContact
» Usi de garaj rezidentiale
» Usi de intrare in locuinte
» Usi industriale
» Tehnica de incarcare
» Usi multifunctionale
» Sisteme de actionare
 

 

 

 

 

 

 

 

Usi culisante impotriva incendiilor

Usile culisante sunt potrivite pentru protectia incintelor impotriva incendiilor

Hörmann pune la dispozitia clientilor, usi culisante pentru diferite tipuri de cladiri, in functie de riscul de incendii. Usile culisante sunt fiabile si proiectate (cu o foaie sau doua) astfel incat sa preintampine riscurile amintite. Constructiile proiectate impotriva incendiilor trebuie sa sa fie testate conform DIN 4102, controlate din punct de vedere al calitatii de catre institutia de testare a materialelor din Braunschweig si aprobate de catre DIB (Deutsche Institut für Bautechnik).

Usile culisante Hörmann de protectie impotriva incendiilor sunt testate in plus si conform DIN 18095. Aceste usi sunt recomandate pentru incintele frecventate de multe persoane, care necesita o protectie sporita impotriva raspandirii de gaze nocive.

Pentru a permite traficul persoanelor mult mai rapid, va recomandam usile culisante de protectie impotriva incendiilor cu usi pietonale inglobate care joaca si rolul unor iesiri de urgenta. Aceste usi de urgenta sunt dotate cu amortizoare pe sina de glisare pentru protectia impotriva incendiilor.
 
 
 
Usi culisante impotriva incendiilor poza 1 Usi culisante impotriva incendiilor poza 2
 
 
Toate drepturile rezervate Passo Doble Grup
Automatizari porti | Piele naturala | Perdele | Automatizari porti FAAC