HomeContact
» Usi de garaj rezidentiale
» Usi de intrare in locuinte
» Usi industriale
» Tehnica de incarcare
» Usi multifunctionale
» Sisteme de actionare
 

 

 

 

 

 

 

 

Rampe de incarcare

Rampa de incarcare cu clapa rabatabila, pe balamale, sau telescopica

In vederea echilibrarii diferentei dintre platformele camioanelor si rampele de incarcare, va recomandam rampele de incarcare de la Hörmann. Incarcatura camionului poate fi scoasa sau introdusa printr-o singura miscare orizontala.

Constructiile sunt solide, din otel, au o platforma rezistenta la torsiune si au rolul de a echilibra planurile, chiar in situatia unor incarcaturi inegale ale camioanelor.

Instalatia hidraulica cu doi cilindrii de ridicare si unul pentru clapa rabatabila sau telescopica este potrivita tuturor situatiilor, este sigura si este usor de actionat. Rampele de incarcare sunt extrem de sigure datorita faptului ca sunt prevazute cu ventil de siguranta in cilindrii de ridicare. Acest lucru are rolul de oprire a mecanismului in caz de urgenta, de exemplu, atunci cand camionul porneste desi are inca rampa asezata pe platforma.

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru orice fel de informatii suplimentare. Va oferim solutia optima pentru orice situatie de incarcare si descarcare.
 
 
 
Rampe de incarcare poza 1 Rampe de incarcare poza 2
 
 
Toate drepturile rezervate Passo Doble Grup
Automatizari porti | Piele naturala | Perdele | Automatizari porti FAAC