Colectii    Concept  Contact
NE GASESTI SI PE:email  facebook
 
 
 Spazio - un showroom dedicat designerilor, arhitectilor si contractorilor de proiecte. O selectie riguroasa de materiale de tapiterie, draperii si perdele, tapet si piele naturala pentru proiecte de amenajari interioare.
Convingerea noastra pe baza experientei acumulate este ca in domeniul amenajarilor interioare produsele de calitate superioara nu se pot promova si nici pune in valoare decat de catre profesionisti, printr-o colaborare stransa si prin oferirea unui serviciu integrat de proiectare, consiliere, executie si montaj.
Prima necesitate determinata a fost existenta unui spatiu adecvat, in
care designerii si arhitectii sa poata intra ca intr-o extensie a propriului birou, unde consilierii intervin cu discretie doar atunci cand sunt solicitati, unde isi pot invita clientii si unde pot comanda un ceai sau o cafea asa cum le comanda propriilor asistente.

O alta necesitate era asigurarea unui cadru comercial contractual adaptat activitatii lor. In showroomul Spazio, tipul de relatie contractuala il stabileste designerul, nu noi. Contractul cadru pe care il punem la dispozitie ofera designerilor posibilitatea de a opta intre achizitia materialelor si serviciilor sau delegarea catre Spazio a relatiei comerciale cu clientul.
Capacitea de executie a oricarui proiect, de la perdele
si draperii, la tapiterii din textile si piele se bazeaza pe rigurozitatea si talentul oamenilor din atelierul de productie sau a producatorilor de mobila cu care firma mama, Passo-Doble Grup, participa de peste 10 ani la realizarea proiectelor de amenajari interioare. De la orice proiect fie el modern sau cu un gust de inspiratie clasica, atentia pentru detalii realizate cu finete este dublata de viteza si angajamentul cu care ne respectam termenele.

 

  Harta site | Link-uri utile | Download