HomeContact
» Usi de garaj rezidentiale
» Usi de intrare in locuinte
» Usi industriale
» Tehnica de incarcare
» Usi multifunctionale
» Sisteme de actionare
 

 

 

 

 

 

 

 

Sisteme de actionare pentru usi de garaj

Siguranta si confort prin intermediul sistemelor de actionare pentru usi garaj

Pentru a nu mai fi nevoiti sa iesiti afara pe vreme urata pentru a deschide usa garajului, Hörmann va recomanda sistemul de actionare pentru usile de garaj. Prin intremediul acestor sisteme, veti putea parca masina in garaj, fara a mai fi nevoiti sa coborati pentru a deschide usile. Sistemul de la Hörmann va garanteaza siguranta si confort.

Actionarea sistemului se poate face din masina prin intermediul telecomenzii.

Cui ii place sa iasa din masina pe vreme rea sau la miezul noptii numai pentru a deschide garajul? Cu sistemele de actionare pentru usi Hörmann aveti intotdeauna "cale libera", deoarece deschideti usa garajului si poarta curtii in mod rapid, confortabil si sigur prin intermediul telecomenzii, direct din masina.

Ca varainte de sisteme de actionare pentru usi garaj, puteti alege sistemul confortabil si rapid SupraMatic, ProMatic la un pret avantajos, ProMatic Akku precum si sistemul de alimentare pentru actionari fara conectare la reteaua electrica.

Sistem potrivit
Hörmann va ofera cel mai potrivit sistem pentru nevoile dumneavoastra. Acum puteti beneficia de oferta alcatuita din usa de garaj, sistem de actionare pentru aceasta si sistem de actionare pentru usa de la intrare, pentru care nu aveti nevoie de receptor suplimentar.

Calitate garantata
va oferim solutii tehnice deosebite si o calitate ireprosabila marcata de 5 ani de garantie pentru orice sistem de actionare.

Demaraj progresiv si oprire controlata
Aceasta caracteristica are rolul de protectie a usi si sistemului de actionare, facand totodata sistemul silentios.

Siguranta garantata
Datorita sistemului de actionare de la Hörmann, oaspetii nedoriti n-au nicio sansa.

Intrerupere automata fiabila
Sistemul de intrerupere automata, opreste usa in cazul unor aparitiei unor obstacole. Pentru a creste siguranta, puteti sa montati si o bariera luminoasa suplimentara.

Confort de operare individual
Hörmann va ofera o gama diversa de accesorii mobile si stationare potrivite tuturor situatiilor de montaj.Printre accesoriile pe care vi le oferim se numara – microtelecomenzile, tastaturile cu cod, cititoarele de amprente digitale si chiar solutii speciale de genul acumulatorului de urgenta.

Curele dintate brevetate
Cureaua dintata din fibre Kevlar este foarte rezistenta si silentioasa. Nu necesita ungere cu vaselina si ulei. Asadar nu veti avea surpriza sa va murdariti masina de ulei sau vaselina. Acest sistem prezinta avantaje fata de cele cu lant si tija melc. Sistemul se compune dintr-un mecanism cu arc ce tensioneaza cureaua dintata, mereu in mod automat, asigurand o functionare silentioasa si uniforma.
 
 
 
Sisteme de actionare pentru usi de garaj poza 1 Sisteme de actionare pentru usi de garaj poza 2
 
 
 
Deschidere ultrarapida a usii
Sistemul SupraMatic al usilor sectionale prezinta o viteza de deschidere mai mare cu 50 % , fapt ce va permite sa economisiti timp...citeste mai mult
 
Siguranta garantata
Sistemul de actionare al usilor de garaj ofera beneficiarilor siguranta maxima impotriva oaspetilor nepoftiti...citeste mai mult
 
Toate drepturile rezervate Passo Doble Grup
Automatizari porti | Piele naturala | Perdele | Automatizari porti FAAC